Fada padrina

dilluns, 13 de juliol del 2009

Foto Internet

He fet de fada padrina al més pur estil dels contes de fades. La meva Ventafocs particular és una princesa que té per costum posar-se en situacions altament perilloses. Fa unes quantes setmanes que em porta de cap. He hagut de transformar una carabassa en un cotxe per portar-la al ball. Però això no ha estat el més difícil. El pitjor de tot va ser un monstre anomenat Peatge que ens volia engolir. Sort que un cavaller valent defensor de fades i princeses ens va salvar in extremis i ens va fer passar per un camí secret perquè poguéssim donar el tomb i sortir d’aquell coi d’autopista on m’havia ficat i que no ens portava directament al ball!
La princesa va arribar i va ballar durant vint minuts, però a l’hora de marxar va perdre la sabateta. I ara no sé quin embolic s’han fet a palau que diuen que la sabata que han trobat no és del número correcte. I és que les germanastres són tan envejoses...
Ara esperarem que arribi un nou solstici i tornin a organitzar un ball d’aquests tan bonics... I hi anirem i recuperarem la sabateta i aquest cop sí que el número serà encertat.
Ara, la princesa m’ha donat vacances. Diu que per anar-se’n a voltar món agafarà el Zeppelin, que per volar és més segur, i se n’anirà de vancances en algun lloc meravellós.

Etiquetes de comentaris: , ,

 
escrit per fada a les 11:59, |

5 Comentaris:

una feina emocionant això de ser fada. Segur les vacances son merescudes.
El final del conte hauria de ser un altre però sense dubte has sigut la millor fada padrina del món. Moltíssimes gràcies per tot. La princesa s'haurà de preparar millor pel proper ball... B7s, guapa bonica!
aix...
com m'agraden els contes de fades!
quina envegeta poder fer de fada padrina així...
jo també vull!
i la princesa que ha gaudit de les màgies de la fada! quina sort també!

felicitats noia!
em posaré a la llista de les princeses orfes de fades... (i a a la de les fades orfes de princeses ... (mai se sap com va la numeració d'una i altra llista ;))
...encara que em sembla que em calen uns quants llinatges o alguna mena de vareta màgica (que dec haver perdut en algun peatge maliciós...)per poder ser una princesa-fada de debò...)

petonets a totes les fades i les princeses que 'voleu' per la xarxa...
Ens n'alegrem molt que hagis estat la seva fada padrina, segur que el dolor de perdre la sabateta es va paliar una mica tenint-te a prop... I pel proper ball estarà tan guapa i ben preparada que no hi haurà xicot que se li resisteixi, i en sortirà ben calçada i contenta. :-)

Que aquest estiu el zeppelin la porti a les bahames... segur que li agrada.
No sempre podem conservar les dues sabates, ves, ja se sap. Un ball d'aquestes característiques és exigent, i de tant ballar i ballar és normal perdre'n una i ni tant sols adonar-se'n. Però segur que la princesa s'animarà, i nosaltres l'ajudarem. A més, amb tu de fada padrina, segur que tot li anirà molt millor. Agafa't vacances, però després torna al seu costat, que segur que et trobarà a faltar.