I és que jo sóc així...

dijous, 16 de juliol del 2009


Imatge: Internet

Que bones persones que sou... Confesso que he trigat a entendre què em dèieu de les pistes. Confesso que no sabia que fent gran la imatge sortia el nom d'on era. Confesso que sóc una nul·litat absoluta informàticament parlant. Confesso que un cop superada la vergonya he pensat: "Doncs els penjaràs la foto i la recepta de l'amanida que fas per sopar, que en això sí que domino." Confesso que un cop feta l'amanida i amb els amics que venien a sopar a casa m'he descuidat de fer-li la foto. I tot plegat fa ràbia, però l'amanida estava boníssima, com el llom a la taronja i el volcà de xocolata que alguns ja coneixeu. I la companyia ha estat molt agradable. I l'obra de teatre que ens han muntat els cinc nanos ha estat hilarant.

I sí. Marxem a la Toscana. Ens establirem en una "azienda agricola" a San Gimignano. I no penjo més fotos perquè... En fi, perquè... jo sóc així ;-)

Etiquetes de comentaris: , ,

 
escrit per fada a les 0:33, |

17 Comentaris:

Si et serveix de consol, jo tampoc ho sabia. No se'm va acudir fer gran la foto, i ara, en fer-la gran, m'ha costat veure on era la pista. És molt d'hora al matí, serveix d'excusa?

Que tinguis molt bones vacances.
Gràcies, Xexu. Que tinguis molt bon dia. Fins a la tornada. Un petó
bona estada a l'azienda!
està bé ser així, ets una fada massa bona.
San Gimigiano és espectacular!
No deixis de visitar Cortona, ni Piazenza, ni Arezzo, ni...

La Toscana és el lloc més bonic del món.
Gràcies, Estrip. Discrepo: mai no s'és massa bo ;)


Ei, Bimbonocilla. Ja ho sé, ja. Hi vam ser abans que comencessin a arribar les criatures. Ara, amb un altre aire... Fins aviat.
Hola, fada estimada, sóc una impresentable, molts dies sense dir res...però no pas sense pensar-hi. Poc a poquet recuperarem el ritme. Només molts petons i passeu bones vacances. I fotos! jejeje
jejeje! eres genial! ;)
D'impresentable, res, eh?. Que per dies en silenci, jo m'emporto la palma. La Violette ha estat a punt d'avisar els de serveis socials de Blogsville per absentisme. Imagina't! Molts petons i fins a la tornada.
Ei, Nimue! Ens hem creuat! Ja heu arribat a casa? Jo tinc les claus ben guardades. El que esperava saber no es publicarà fins al setembre, o sigui, que me'n vaig tranquil·la cap a Itàlia. Molts petonets i records.
es que tu ets així... de genial ^^ i de vergonya res, dona! amb la foto dels volcans que vas fer una vegada ja n'hi ha prou per deixar-nos bocabadats... :)

que vagi bé! gaudiu-ne molt!!!
Hola fadeta, guapa, es un placer encontrarte en mi blog siempre, y además un gusto volar hasta el tuyo, gracias por tus palabras y por hacerme sentir bien especialmente por que te siento cerquita.
Que disfrutes de las vacaciones, te esperaremos con mucho cariño para poder disfrutar de todas las cosas buenas que nos dejas aqui.
Un beso muy grande.
cagunlaput... vaya enveja més insana... au, a disfrutar!!! marramuaaa
Bona estada i molt bones vacances!
Ens ho expliques a la tornada. la tinc pendent, La Toscana!
Ostres! doncs ja ens contaràs què tal!! és un destí que sempre m'ha atret, però voldria anar a un lloc que sapigués d'avantmà que val la pena. Aixi que ja informaràs! gràcies per la teva felicitació i bones vacances!!
Aquest any tots cap a la Toscana!!! Ole, oleee... no puc dir que em fas enveja, perque jo també hi aniré... Ole doble!!!!

Bones vacances!
Petons
Guy's has expanded over the centuries. The original buildings formed a courtyard facing St Thomas Street, comprising the hall on the east side and the Chapel, Matron's House and Surgeon's House on the west-side. Two inner quadrangles were divided by a cloister which was later restyled and dedicated to the hospital's members who fell in World War I. The east side comprised the care wards and the 'counting house' with the governors 'Burfoot Court Room
Holiday apartments in Funchal Madeira

finger food catering brisbane
Two inner quadrangles were divided by a cloister which was later restyled and dedicated to the hospital's members who fell in World War I. The east side comprised the care wards and the 'counting house' with the governors 'Burfoot Court Room'. The north-side quadrangle is dominated by a statue of Lord Nuffield who was the chairman of governors for many years and also a major benefactor. These original parts of the hospital are now administrative and social accommodation.
Promo Codes

red wine stain